Готуємо вдома цукерки «Рафаелло» — швидкий спосіб
Знадобляться:
кукурудзяні палички – 60 г,
згущене молоко – 5–6 ст. л.,
вершкове масло – 0,5 ч. л.,
кокосова стружка – 100 г,
арахіс (смажений) – жменька.
Кукурудзяні палички перемолоти на м’ясорубці, додати до них 5–6 ст. л. згущеного молока і половину чайної ложки м’якого вершкового масла. Перемішати все як слід в однорідну масу і прибрати в холодильник на годину, щоб кукурудзяне «тісто» зчепилося, так легше скачувати кульки. З арахісу зняти лушпиння. Через годину дістати тісто з холодильника, використовуючи чайну ложку, відщипнути шматочок тіста, скачати кульку і сплюснути її, утворивши маленький коржик, на серединку якого покласти горішок арахісу. Защипнути краї, скачати кульку і обваляти в кокосовій стружці.
Читайте також Готуємо пісний манник з яблуками
Так вчинити з усім тістом. Якщо є формочка для цукерок, скласти туди всі «рафаелки» і прибрати в холодильник. Дістати з холодильника за 5 хвилин до подачі на стіл.