Новорічний стіл: бутерброди з крабовими паличками і ананасами
Знадобляться:
крабові палички – 100 г,
консервовані ананаси – 150 г,
часник – 2–3 зубчики,
сир твердий – 50 г,
сирок плавлений – 90 г,
сіль, перець – за смаком,
батон (білий або житній) – 1 шт.,
оливки – кілька штук (для прикраси),
зелень свіжа будь-яка – 1–2 гілочки.
Нарізати батон скибочками близько 1,2–1,5 см, у тарілку натерти твердий сир і підморожені крабові палички. Розім’яти плавлений сирок за допомогою вилки, додати його до крабових паличок із сиром, посолити і трохи поперчити. Скибочки батона підсушити на сковороді і відразу натерти часником, а часник, що залишився, можна подрібнити і додати в начинку. Ананаси порізати маленькими кубиками і додати в начинку, все добре перемішати.
Намазати кожну скибочку батона начинкою, а верх прикрасити за смаком і бажанням. Дуже красивий вигляд матимуть бутерброди з цілими шматочками ананаса, зеленню і оливками.
Читайте також Рецепт на Новий рік: салат «Бичок у мімозі»