Запікаємо свинину в рукаві
Знадобляться:
свиняча шийка – 800 г,
сіль – 3 ч. л.,
вода – 1 л,
перець чорний горошком – 5 шт.,
лавровий лист – 1 шт.,
приправа для м’яса – 2 ч. л.
Приготувати маринад: налити воду в каструлю, покласти туди перець чорний горошком, лавровий лист і сіль, поставити на вогонь і довести до кипіння. Охолодити маринад і покласти в нього помиту свинину, поставити в холодне місце на кілька годин, можна на ніч. Потім дістати м’ясо, обсушити паперовим рушником і змастити з усіх боків приправою для м’яса або будь-якими іншими підходящими спеціями.
Покласти замариновану свинину в рукав для запікання, викласти на деко і поставити в розігріту до 190 градусів духовку приблизно на 1,5 години. Дістати, охолодити і можна подавати на стіл.
Читайте також Закуска на святковий стіл: куряче філе «Пікантне», запечене у двох соусах