На Зміївщині рятувальники дістали з річки тіло рибалки

фото kh.dsns.gov.ua фото kh.dsns.gov.ua
Як повідомили 25 лютого в Управлінні ДСНС України у Харківській області, водолази знайшли в річці Сіверський Донець тіло одного з двох рибалок, які на Харківщині провалилися під лід 23 лютого.

Нагадаємо, трагедія сталася ввечері 23 лютого під час зимової риболовлі, двоє рибалок провалилися під лід на річці Сіверський Донець. Як стало відомо, це трапилося  в селі Зідьки на Зміївщині. Місцевий мешканець, який проходив повз та почув крики про допомогу від чоловіків, які трималися за кригу в ополонці, побіг до найближчої домівки, бо в нього не було при собі телефона, щоб викликати рятувальників. Але коли рятувальний підрозділ Зміївського РВ ГУ ДСНС прибув на місце, вони побачили, що на відстані 40 метрів від берега знаходиться промоїна в кризі, рибалок там уже не було.

Читайте також На Балаклійщині завідувачка дитсадка привласнила близько 330 тисяч гривень

Наступного дня на місце події прибула Харківська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба, яка розпочала підводні пошукові роботи. Водолази обстежили дно русла річки Сіверський Донець площею близько 200 квадратних метрів, знайшли та підняли на поверхню тіло чоловіка 1959 року народження, мешканця м. Зміїв. Тіло іншого чоловіка 1968 року народження, також мешканця м. Зміїв, не знайдено. Пошукові роботи тривають.