Команди з трьох громад Харківщини взяли участь у футбольному турнірі

03.10.2023 11:50 Спорт
Фото з групи Сахновщина спортивна. у Facebook Фото з групи Сахновщина спортивна. у Facebook

30 вересня у міста Красноград Харківської області відбувся футбольний турнір. У ньому взяли участь команди з Красноградської, Зачепилівської та Сахновщинської громад.

Про це медіа «Слобідський край» повідомив заступник голови Красноградської районної федерації футболу Володимира Яцина.

30 вересня в Краснограді відбувся Кубок з футболу «НЕЗЛАМНІ» до Дня захисників і захисниць України, який відзначають 1 жовтня. У змаганнях взяли участь чотири команди: два представники Красноградської територіальної громади, «Промінь» (Кобзівка) та «Піщанський стиль» (Піщанка), а також «Олімп» (Сахновщина) та «Фортуна» (Зачепилівка). Матчі проходили по два тайми по 20 хвилин. Турнір складався з двох півфіналів, матчу за третє місце та фіналу. Перед початком змагання учасники та глядачі вшанували мужніх захисників України, які загинули у цій страшній війні, хвилиною мовчання.

За результатами жеребкування за першу путівку до фіналу в очній зустрічі сперечалися «Олімп» та «Промінь». Основний час закінчився внічию 1:1, а у серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися представники Сахновщинської громади. У другому півфіналі «Фортуна» мінімально здолала «Піщанський стиль» 1:0. З таким же рахунком команда з Піщанки поступилася у матчі за третє місце «Променю» – 0:1. У вирішальному поєдинку турніру зачепиляни виявилися сильнішими за сахновщан: виграли 2:1 і стали переможцями турніру. До речі, обидва голи «Фортуна» забила прямими ударами зі штрафного, а переможний з них був проведений у самій кінцівці зустрічі.

Переможця та призерів нагородили кубками та медалями. Також було відзначено кращих гравців. Одразу дві індивідуальні нагороди дісталися гравцям «Фортуни»: кращим воротарем визнали Олександра Фортуну, а кращим форвардом з двома голами став Денис Гетьман. Кращим гравцем змагань було визнано представника «Олімпу» Романа Боюку.

– На турнірі була класна атмосфера. Організатори приготували козацький куліш і безкоштовно ним пригощали і учасників, і глядачів. Усі отримали задоволення і позитивні емоції від цього заходу, – розповідає медіа «Слобідський край» заступник голови Красноградської районної федерації футболу Володимира Яцина.

Нагадаємо, в селищі Андріївка провели мініфутбольний турнір та велопробіг. А сахновщинський «Колос» став переможцем чемпіонату Дніпропетровщини. 

Також ми розповідали, як живе спорт Богодухівської громади під час війни.

Більше новин міста Красноград та Красноградський район читайте на нашому сайті. 

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.

Автор:
Савелій Мякушко
Теги: