Лунін з міста Красноград відбив пенальті за мадридський «Реал» (відео)

09.11.2023 11:20 Спорт
Фото: isport.ua Фото: isport.ua

Воротар з міста Красноград Харківської області Андрій Лунін вперше цієї осені зіграв за мадридський «Реал».

Як передає медіа «Слобідський край», вчора, 8 листопада, мадридський «Реал» у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24 вдома зустрічався з португальською «Брагою». У воротах іспанської команди в цьому матчі мав грати Кепа Аррісабалага, втім він на розминці зазнав пошкодження. Його місце в стартовому складі зайняв воротар з міста Красноград Харківської області Андрій Лунін.

На старті поєдинку у ворота господарів призначили пенальті, втім наш земляк відбив його. Загалом Андрій провів хороший матч, не пропустивши жодного м’яча, а його команда здобула розгромну перемогу 3:0. Це була перша поява Луніна в складі «Реала» цієї осені, і загалом третя в поточному сезоні.

– У нього більше половини відбитих пенальті в кар’єрі, це солідний результат. Звісно, добре, що Андрій відбив пенальті та відіграв «на нуль», однак йому треба йти з «Реала», аби мати постійну ігрову практику. Ось на найближчий матч збірної проти Італії Луніна не викликали, й це закономірно, оскільки він не грає, – розповів медіа «Слобідський край» перший тренер Луніна Іван Манько.

На матч з Італією головний тренер збірної України Сергій Ребров викликав іншого красноградця Михайла Мудрика, який виступає за «Челсі».

Нагадаємо, 7 листопада гравець з Харкова допоміг «Шахтарю» здобути сенасійну перемогу над «Барселоною».

На початку листопада харківський «Металіст 1925» здобув вольову перемогу в чемпіонаті України.

Також ми розповідали, що в Донецькій територіальній громаді проходить дитячий футзальний турнір, де беруть участь команди з трьох ТГ Харківщини.

Більше новин міста Красноград читайте на нашому сайті.

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.

Автор:
Савелій Мякушко