Сахновщинський «Колос» здобув важливу перемогу в Кубку Дніпропетровщини

12.06.2023 10:40 Спорт
Фото: Володимир Яцина Фото: Володимир Яцина

Вчора, 11 червня, футбольна команда «Колос» із Сахновщини Харківської області на виїзді зустрічалася з «АГРО-КМР» із села Троїцьке в рамках Кубка Дніпропетровщини. Наші земляки здобули перемогу, завдяки чому практично вирішили питання виходу в чвертьфінал.

Про це медіа «Слобідський край» розповів головний спеціаліст по напрямку спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради Володимир Яцина.

Минулими вихідними, 10-11 червня, пройшли матчі третього туру Відкритого Кубка Дніпропетровської області з футболу серед аматорських команд сезону 2023 року. Нагадаємо, в ньому беруть участь 16 колективів, які розбиті на чотири групи по чотири команди. На цьому етапі змагань клуби зіграють по матчу з кожним суперником зі свого квартету, після чого за підсумками трьох ігор по дві кращі команди з кожної групи вийдуть до чвертьфіналу.

У заключному турі групового етапу Кубка сахновщинський «Колос» на виїзді протистояв «АГРО-КМР» із села Троїцьке Дніпропетровської області, який набрав шість очок й розташовувався на першому місці. Як розповів Володимир Яцина, з перших хвилин матчу було видно, що жодна команда не хоче поступатися, оскільки це, можна сказати, був матч за перше місце. Стартовий тайм закінчився без голів. По перерві тренери обох колективів почали випускати свіжих гравців, аби пожвавити гру й добитися бажаної перемоги. Й це краще вдалося зробити сахновщанам. В одній з небезпечних атак вони заробили штрафний поблизу карного майданчика господарів. Прямий удар з цього стандарту воротар суперників відбив, утім першим на добиванні був форвард «Колоса» Денис Скотаренко – 0:1. Після пропущеного м’яча господарі всіма силами пішли вперед, аби відігратися, втім вони нарвалися на контратаку, яка закінчилася голом Андрія Кініцького. Саме він і встановив кінцевий результат зустрічі – 2:0 перемога команди з Харківщини.

Після двох матчів «Колос» набрав шість очок і йде на першому місці. Щоб залишитися на вершині турнірної таблиці, в цю середу, 14 червня, сахновщанам треба не програти в перенесеному матчі другого туру проти харківського клубу «ОККО». Для виходу з групи з другої сходинки «Колос» у цій грі влаштує і поразка з різницею не більше трьох голів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як пройшло харківське дербі в УПЛ. Також ми повідомляли про результати другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. А в середині травня у Харкові пройшов унікальний турнір з боксу.

Більше новин селища Сахновщина та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор:
Савелій Мякушко
Теги: