Гороскоп на тиждень 1–7 липня для всіх знаків зодіаку

28.06.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

В Овнів та Терезів на цьому тижні буде час перевести подих та відновити сили, у Водоліїв можлива реалізація ідей, а ось Близнюкам зірки радять нічого не міняти в особистих стосунках.

ОВЕН 

Вашi iдеї, мрiї i плани нарештi зможуть знайти реальнi контури i утiлитися в матерiальнi форми. Але обстановка на роботi i вдома може виявитися такою гармонiйною, що вам не захочеться що-небудь мiняти. Тим паче, що i романтичнi тенденцiї можуть зайняти постiйне мiсце у вашому життi. Цей тиждень надасть вам можливiсть перевести подих i вiдновити сили. Якщо є можливiсть, вiзьмiть коротку вiдпустку i вiдпочиньте в комфортнiй обстановцi.
Сприятливi днi – 1, 6; несприятливих немає.

ТЕЛЕЦЬ 
Понедiлок – на рiдкiсть вдалий день, коли ви зможете реалiзувати свої плани. Увага до деталей у роботi i в контактах з оточуючими та схильнiсть усе систематизувати допоможуть вам досягти прекрасних результатiв. Можливi несподiванi перестановки в найближчому оточеннi або пропозицiї про спiвпрацю, якi варто прийняти на розгляд. В особистому життi змiни доленоснi, якщо ви ризикнете зробити рiшучий крок.
Сприятливий день – 6; несприятливий – 5.

БЛИЗНЮКИ 
Хороша можливiсть вирiшити матерiальнi питання. Ви будете переконливi, якщо поставите перед собою мету що-небудь довести або просунути потрiбну вам iдею. Але за найбiльш складні завдання беріться не ранiше четверга. У близьких стосунках не поспiшайте нiчого мiняти. Це слушний час для змiцнення особистих i дiлових зв’язкiв, обговорення взаємовигiдних iнтересiв та спiльних планiв на майбутнє. 
Сприятливi днi – 2, 7; несприятливих немає.

РАК

Волею обставин ви опинитеся в центрi уваги. Зараз зустрiчi i змiни у вашому життi не випадковi. Все, що ви робите, приведе до помiтних результатiв. Налаштовуйтеся на позитивний розвиток подiй, знаходьте способи розрядки внутрiшньої напруги, бiльше часу придiляйте заняттям спортом. Любов у всiх її формах теж збагатить ваше життя, якщо ви подолаєте власну обережнiсть.
Сприятливi днi – 1, 7; несприятливий – 5.

ЛЕВ 
Не перенапружуйтеся i не намагайтеся змiнити те, для чого ще не прийшов час. Тиждень можна присвятити справам, якi залежать бiльше вiд вас. I добре, якщо вдасться зробити щось з прицiлом на майбутнє. В особистих справах ви будете удачливими, стосунки схильнi розвиватися стрiмко. Але якщо ви на самому початку роману, то проявiть iнiцiативу – інакше слушний шанс легко може бути упущений.
Сприятливий день – 7; несприятливий – 2.

ДIВА 
На самому початку тижня вам вдасться блискуче впоратися з роботою, де потрiбно буде щось систематизувати, упорядковувати. У п’ятницю будьте уважними в ситуацiях, де намiтиться протистояння або вас спробують втягнути в з’ясування стосунків. Компромiс навряд чи можливий, тому краще не пiддаватися на провокацiї оточуючих i спокiйно займатися своїми справами.
Сприятливий день – 4; несприятливий – 6.

ТЕРЕЗИ 
Цей тиждень надасть вам передих. З вiвторка по четвер у вас з’явиться можливiсть внести оновлення у свiй зовнiшнiй вигляд – зробити модну стрижку, придбати одяг, взуття i красивi аксесуари. У п’ятницю знижується опiр органiзму iнфекцiям i емоцiйним перевантаженням. Затишок i комфорт у рiвнiй мiрi необхiдні вам на роботi, i в домашнiй обстановцi. Так ви набагато швидше вiдновите енергетичну рiвновагу.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 6.

СКОРПIОН 
Несподiвано змiняться обставини i доведеться ухвалювати швидкi рiшення i енергiйно дiяти. Звернiть увагу на пропозицiї, якi прийдуть здалеку, навiть якщо спочатку вони викличуть у вас здивування. У п’ятницю вiзьмiть тайм-аут i обмежте кількість зустрiчей i контактiв. Не створюйте собi додаткові проблеми.
Сприятливi днi – 1, 7; несприятливий – 3.

СТРIЛЕЦЬ 
Переговори i наради принесуть користь, якщо в них буде практичний сенс. Рекламна дiяльнiсть i презентацiї поки не дадуть очiкуваних результатiв. В особистому життi будьте щедрими, спокiйними i розсудливими – i у вас не буде жодних проблем. У недiлю змiна декорацiй пiде вам на користь. Можливi романтичнi знайомства в подорожах.
Сприятливi днi – 4, 5; несприятливий – 1.

КОЗЕРIГ 
Сприятливi можливостi вiдкриваються для вас у понедiлок i вiвторок. Подумайте, якi сфери життя потребують змiн, i зробiть тi кроки, якi наблизять ваш успiх. Добре укладати угоди, союзи. Любов i пiдтримка, як i мiцний тил, зараз необхiднi вам, щоб зосередитися на роботi. А у вихiднi займiться оздоровленням органiзму i особистими справами.
Сприятливий день – 7; несприятливий – 5.

ВОДОЛIЙ 
Цього тижня буде хороша можливiсть реалiзувати деякi з ваших iдей. Вiдправте у понедiлок кореспонденцiю або зробiть потрiбнi дзвiнки, якщо вiдчуваєте, що це пiде на користь справi. У кожному випадку вам буде необхiдний ледве помiтний iмпульс – i справу буде зроблено. Тому уважно поставтеся до знакiв подiй i пiдказок власної iнтуїцiї.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 7.

РИБИ 
Надайте подiям вiльний хiд. Не наполягайте на своїй думцi, не вимагайте i не квапте колег з просуванням проєктiв. Можливi раптовi змiни i нововведення, але все це пiде на користь справi. У п’ятницю гасiть конфлiкти у своєму оточеннi, примиряйте ворогуючi сторони i знаходьте компромiс. А в особистому життi дiлiться своїми почуттями i бажаннями з близькою людиною, бiльше часу проводьте в спокiйнiй обстановцi. У суботу займiться iнвентаризацiєю i генеральним прибиранням в будинку. Недiлю краще всього провести з друзями за мiстом.
Сприятливi днi – 1, 5; несприятливий – 2.