Харківщина отримала масштабну партію потужних генераторів та обладнання

07.06.2024 12:26 Суспільство
У Харків доставили партію генераторів / Фото: ХОВА У Харків доставили партію генераторів / Фото: ХОВА

Генератори використовуватимуть для підсилення об’єктів критичної інфраструктури на випадок довготривалої відсутності світла

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

Партнери з Німеччини на потреби Харківської області передали масштабну партію генераторів потужністю від 20 до 200 кВт, розподільники електроенергії для них, спальні мішки, теплові гармати з комплектуючими, «буржуйки», відбійні молотки та віброплити, мережеві подовжувачі тощо.

За словами заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, першу партію генераторів розподілили між Балаклійською, Чугуївською, Пісочинською та Богодухівською територіальними громадами, а також Харківськими тепловими мережами. 

Генератори використовуватимуть для підсилення об’єктів критичної інфраструктури на випадок довготривалої відсутності світла. 

Нагадаємо, нещодавно асоціація «Медична і благодійна допомога Франція-Україна» передала сучасний реанімаційний автомобіль швидкої допомоги обласному комунальному підприємству «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Нагадаємо також, що у випадку тривалого відключення електроенергії у Харкові зможуть працювати 1101 продовольчий магазин, 188 магазинів непродовольчих товарів, 418 аптек і 126 АГЗС.

Автор:
Галина Гришко