Ремонт окружної дороги навколо Харкова: які роботи ведуться – Фото, Відео

05.04.2021 18:02 Суспільство
На окружній дорозі навколо Харкова підрядні бригади ремонтують додаткові смуги та кладуть вирівнюючий шар покриття, повідомили 5 квітня в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

За інформацією дорожньої служби, цими вихідними дорожники розпочали влаштовувати вирівнюючий шар дорожнього покриття. Підрядна організація «Автомагістраль-Південь» наразі виконує асфальтні роботи за допомогою двох асфальтоукладників та шести котків від Дергачівської розв’язки в бік перехрестя з пропектом Людвіга Свободи.

Також бригади працюють на додаткових смугах руху, які допоможуть зменшити затори на дорозі, наразі там виконуються земляні роботи. Вони ведуться біля повороту на вулицю Архітекторів та повороту готельно-ресторанного комплексу «Baden-Baden».

Працюють дорожники й на третій ділянці в районі під’їзду до аеропорту «Харків» від Роганського житлового масиву в бік селища Безлюдівка, там підрядна організація «Славдострой» фрезерує старе покриття, а потім плануються роботи з асфальтування.

У САД повідомляють, що там, де ведуться дорожні роботи, рух автотранспорту організовано по одній половині проїзної частини в реверсному режимі. 

Загалом у рамках програми Президента «Велике будівництво» на 58 кілометрах об’їзної дороги за маршрутом: Пісочин – П'ятихатки – Рогань – Безлюдівка буде повністю оновлено покриття, встановлено нові автомобільні знаки, також з'явиться нова розмітка та узбіччя. Вартість проєкту – 1,8 мільярда гривень, термін виконання – 2 роки.

Автор:
Олеся Скачко
Теги: