Що буде з тарифами на газ на Харківщині

08.07.2024 17:20 Суспільство
Фото: tvoemisto.tv Фото: tvoemisto.tv

Після стрімкого підвищення тарифів на електрику ми гадаємо: що буде в першу чергу з газом та скільки доведеться викласти за користування блакитним паливом. Компанії-газопостачальники назвали тарифи на газ для населення. 

Найближчим часом у платіжках за газ нічого не зміниться, адже газопостачальники не змінили тарифів на це паливо для населення. За липень  українцям доведеться сплачувати від 7,70 до 9,99 гривні за кубометр газу, залежно від постачальника.

На Харківщині споживачів обслуговує компанія «Нафтогаз». Це найбільший «гравець» на ринку постачальників газу для населення – вона обслуговує 98 % домогосподарств. Її тариф становить 7,96 гривні за кубометр.

Цей тариф за назвою «фіксований» діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто найближчим часом з приводу подорожчання газу можна не хвилюватися. 

До речі, дві газопостачальні компанії – ТОВ «Галнафтогаз» ПП «Окко Контракт» і ТОВ «ЕРУ ЛЮДЯМ» вказали тарифи, які діятимуть лише до кінця серпня 2024 року. Це відповідно 7,99 гривні за кубометр і 7,70 гривні за кубометр.

Раніше ми писали про тарифи на тепло у Харкові. 

Оперативні новини читайте в нашому Telegram

Автор:
Ірина Мнішек