Тендер «Реабілітація та реконструкція санітарних приміщень у Харкові»: запрошуються місцеві підрядники

Promo
06.08.2024 16:44 Суспільство

Номер тендера: 24 016 KIV
Назва тендера:  Реабілітація та реконструкція санітарних приміщень в м. Харків
Дата: 6 серпня 2024 року

Шановні пані та панове!

Ми є Представництвом міжнародної неурядової організації Оксфам, що працює в Україні з травня 2022 року. Оксфам надає необхідну підтримку постраждалим від кризи, задовольняючи потреби у сфері водопостачання, санітарії та гігієни (WASH); забезпечуючи продовольчу безпеку; надаючи засоби до існування; впроваджуючи програми підготовки до зими; пропонуючи багатоцільову грошову допомогу; а також виступаючи за доступ до інформації та послуг, захист прав і запобігання порушенням і зловживанням.

Представництво Оксфам в Україні планує здійснити через місцевих підрядників відновлення та реконструкцію об'єктів водопостачання, санітарії та гігієни у місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з метою забезпечення мінімальних стандартів і гідності для тих, хто цього потребує.

Представництво Оксфам в Україні запрошує підрядників взяти участь у тендері на відновлення та реконструкцію об'єктів водопостачання, санітарії та гігієни у Харківській області, а саме на чотирьох об'єктах у Шевченківському та Немишлянському районах м. Харкова. Якщо ваша організація має досвід виконання подібних проєктів, будь ласка, висловіть свою зацікавленість, надіславши листа на електронну адресу [email protected]. Після висловлення зацікавленості ви отримаєте Тендерне досьє, що містить обсяг робіт, місцезнаходження, адреси, строки виконання та інші необхідні деталі. Ви також матимете можливість поставити будь-які запитання.

Кінцевий термін висловлення зацікавленості та отримання Тендерного дос’є — 13 серпня 2024 року, 17:00 (Київський час)
Кінцевий термін подання тендерних пропозицій — 23 серпня 2024 року, 17:00 (Київський час) за дотримання умов, викладених у тендерній документації.

Oxfam не зобов'язується присуджувати контракт найнижчій пропозиції і залишає за собою право прийняти тендерну пропозицію повністю або частково.

Ми з нетерпінням чекаємо на отримання від вас пропозиції та дякуємо за проявлений інтерес до нашої організації. 

З повагою,

Відділ закупівель Оксфам