Харківщина отримала 2,5 млрд гривень від Уряду та міжнародну допомогу: деталі

18.07.2024 18:20 Влада

Харківщина отримала підтримку від Уряду у розмірі 2,5 млрд грн — 500 млн з яких ідуть на підготовку інфраструктури області до зими

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова.

Крім цього, Чеська Республіка передала у Чугуїв чотири когенераційні установки, які забезпечать сталу роботу місцевих котелень та обігрів 86 багатоквартирних будинків, 9 закладів освіти та 16 бюджетних організацій.

У Солоницівській громаді планують установити три блочно-модульні газові котельні для забезпечення теплом 61 багатоквартирний будинок. Потужності котелень складатимуть 3, 5 та 18 МВт.

У Слобожанському триває підготовка до зими з новими проектами – реконструкція полігона побутових відходів з встановленням когенераційної установки, а також установка сонячних електростанцій для муніципальних установ.

Нагадаємо, що партнери продовжують допомагати Харкову підготуватися до опалювального сезону. Нещодавно Франція передала генератори, а Японія труби.

Також, на підготовку до опалювального сезону Харківська область отримала державну субвенцію в розмірі 2,5 мільярда гривень.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram