Готуємо салат з минтаєм і маринованою цибулею
Знадобляться:
минтай – 500 г,
яйце – 2 шт.,
цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
сметана – 50 г,
майонез – 50 г;
для маринаду:
оцет – 2 ст. л.,
сіль – 1 ст. л.,
цукор – 1 ст. л.,
гвоздика – 1 шт.
Рибу відварити, очистити від шкірки, прибрати кісточки, філе розібрати руками на маленькі шматочки. Яйця відварити, остудити і почистити, порізати кубиками або скибочками. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями і замаринувати: викласти в тарілку, залити окропом, додати оцет, сіль і цукор, гвоздику, дати охолонути і відкинути на друшляк.
Змішати минтай, яйця і мариновану цибулю, посолити і поперчити за смаком, заправити сметаною і майонезом, дати постояти перед подачею в холодильнику приблизно одну годину.
Читайте також Страва на вечерю: готуємо курячі зрази з цибулею і сиром