Страва в духовці: запікаємо куряче філе з баклажанами і помідорами
Знадобляться:
куряче філе – 2 шт.,
помідори – 1–2 шт.,
баклажан – 1 шт.,
суміш спецій для курки – за смаком,
майонез – 1 ст. л.,
часник – 1 зубчик,
сир твердий – 100 г,
зелень свіжа (будь-яка) – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.
Баклажан помити і порізати тонкими пластинками, помідор порізати тонкими кружечками, петрушку дрібно порізати, часник подрібнити. Обсмажити пластинки баклажанів на соняшниковій олії до зарум’янювання з обох боків. Форму для запікання змастити олією, викласти на дно половину обсмажених баклажанів нахлистом.
Куряче філе розрізати з товстого краю, розгорнути як книжку і злегка відбити, натерти сіллю, меленим перцем і спеціями для курки з обох боків. Викласти зверху в форму на баклажани, поверх філе – пластинки решти баклажанів. Змастити їх зверху майонезом (його, до речі, можна замінити сметаною). Розкласти порізані помідори, посипати часником і порізаною петрушкою, зверху – шар натертого сиру.
Читайте також Готуємо кабачковий рулет з цибулею, морквою і сиром
Поставити в розігріту до 180–200 градусів духовку на 25–30 хвилин. Подавати на стіл порційно.
фото iamcook.ru