Страви в мікрохвильовці: готуємо картопляні чипси
Знадобляться:
картопля – 2–3 шт.,
сіль – за смаком,
спеції будь-які – за бажанням.
Картоплю почистити від шкірки і порізати тонкими скибочками завтовшки 1–2 мм. Найкраще використовувати спеціальні шинкування, але якщо їх немає, можна порізати і звичайним ножем. Тарілку або основний піддон мікрохвильовки застелити пергаментним папером. Скибочки картоплі розкласти в один шар і дати полежати 3–5 хвилин. Потім підсушити картопляні чипси в мікрохвильовці, виставивши потужність 600 Вт і час – 4 хвилини.
Першого разу краще стежити за часом, щоб чипси не підгоріли. Готові картопляні чипси пересипати сіллю або спеціями за смаком.
Читайте також Готуємо в мікрохвильовці: картопля з сиром, беконом і сметаною