Гарбуз, запечений зі спеціями
Фото: mykaleidoscope.ru
Це – швидко, смачно і корисно. Такий гарбуз може бути як самостійною стравою, так і гарніром до будь-якої страви з м’яса або птиці.
Знадобляться:
гарбуз – 500 г,
спеції сухі – за смаком,
базилік – за смаком,
розмарин свіжий – 2 г,
оливкова олія – 1 ст. л.
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Заправити спеціями і олією, перемішати і залишити на 20–30 хвилин.
Викласти гарбуз у форму, додати дві гілочки розмарину і відправити в духовку на 25–30 хвилин за температури 175– 178 градусів.
Спробуйте також: Сезонна страва: гарбузовий суп
Оперативні новини читайте в нашому Telegram
Підписуйтесь на Google News, щоб бути у курсі останніх новин.