Готуємо швидкий рибний пиріг-запіканку
Знадобляться:
філе пангасіуса – 350 г,
яйця – 3 шт.,
сметана (будь-якої жирності) – 100 г,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
олія соняшникова – 1 ст. л.,
свіжа зелень (кріп і петрушка) – кілька гілочок,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Цибулю почистити і порізати маленькими кубиками, рибу порізати невеликими шматочками. На соняшниковій олії обсмажити спочатку цибулю, потім додати порізане рибне філе, посолити і поперчити за смаком і готувати разом 7–8 хвилин, потім прибрати з вогню. У мисці збити яйця, додати сметану, порізану зелень, сіль і мелений перець, як слід перемішати. Це буде заливка. Змастити форму олією, викласти спочатку обсмажені рибу з цибулею, зверху залити заливкою і поставити в розігріту до 180–190 градусів духовку на 25–30 хвилин. Подавати на стіл запіканку краще гарячою.
Читайте також Друга страва: скумбрія з картоплею, запечена під майонезом