У Харківській області розшукують 15-річного підлітка, який зник з лікарні. Оновлено

2 серпня неповнолітній Микита Панков вийшов з відділення лікарні у Харкові та не повернувся.

15-річний Микита Панков - житель Зміївського району. У Харкові хлопець проходив стаціонарне лікування. Проте 2 липня близько 16:00 підліток покинув відділення лікарні. Зараз поліцейські встановлюють його місцезнаходження. 

Микита худорлявої статури, на зріст 169 сантиметрів,  русяве густе волосся. На верхній губі зліва має рану, обробленою зеленкою.

Був одягнений у сірі штани, бежеву однотонну футболку, світлі кеди.

Читайте також: На Куп'янщині горіло 9 тонн сіна

Усіх тих, кому відома будь-яка інформація про зниклого хлопця, поліцеській просять повідомляти до Харківського районного управління № 3 або за телефонами: 0573377880, 0636318179 або «102» чи іншим зручним способом.

Оновлено. 4 серпня у ГУНП в Харківській області повідомили, що підлітка знайшли. За словами юнака, він лише хотіла погуляти з друзями та скупатися в річці. 

З підлітком поліцейські провели профілактичну бесіду. Щодо батьків правоохоронці склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Автор:
Олена Загребельна