Як агропідприємство з Кегичівки допомагає наближати Перемогу

19.04.2024 16:50 Область Online
Фото: Фейсбук-сторінка Кегичівської громади Фото: Фейсбук-сторінка Кегичівської громади

У ПП «Агропрогрес» з Кегичівки, як у всіх сільгоспвиробників, зараз гаряча пора – в розпалі весняно-польові роботи. Попри це хлібороби ні на мить не припиняють і свою волонтерську місію: передають на фронт автівки, харчі та амуніцію.

Як розповіли медіа «Слобідський край» у Кегичівській селищній раді, з початку повномасштабного вторгнення багато мешканців громади і трудових колективів Кегичівщини об’єдналися навколо спільної мети – Перемоги. Серед таких підприємств і ПП «Агропрогрес».

«Ми ніколи не стояли осторонь проблем нашої країни. До нас надходить багато звернень від наших Захисників, і ми чим можемо, тим і допомагаємо. Адже перемога досягається тільки спільними зусиллями», – каже керівник «Агропрогресу» Андрій Хвесик, поспішаючи у справах. 

Загалом від початку повномасштабного вторгнення агропідприємство передало воїнам три «КамАЗи», мікроавтобус «Газель», автомобілі «Нива» та «Нива Chevrolet». Також допомагають фронту продуктами харчування. Надають бензин та запчастини. 

Ми писали, що Кегичівська громада виділила пів мільйона гривень на придбання безпілотних авіаційних комплексів для однієї з військових частин Національної гвардії України. 

Також нагадаємо, у Кегичівці на благодійній виставі збирали кошти для допомоги військовим.

Автор:
Надія Янінович