Футболіст з міста Красноград зіграв за збірну України проти Німеччини

13.06.2023 11:20 Спорт
Фото: dynamo.kiev.ua Фото: dynamo.kiev.ua

Національна збірна України з футболу провела товариський поєдинок з Німеччиною. У стартовому складі нашої команди вийшов уродженець міста Красноград Харківської області Михайло Мудрик.

Як передає медіа «Слобідський край», вчора, 12 червня, у Бремені відбувся товариський поєдинок між збірними Німеччини і України. В заявку на цю гру потрапили три уродженці Харківської області: два красноградці Андрій Лунін і Михайло Мудрик, а також харків’янин Валерій Бондар. З цих гравців проти німців зіграв тільки Мудрик, який з’явився у стартовому складі.

Матч між Німеччиною і Україною закінчився бойовою нічиєю 3:3, хоча за десять хвилин до кінця гри наші співвітчизники вели 3:1. Безпосередню участь в одному з голів українців взяв Михайло Мудрик. За рахунку 1:1 Олександр Тимчик прострелив у карний майданчик, на цю передачу відгукнувся гравець «Челсі», який пробив в один дотик – м’яч від захисника німців Антоніо Рюдігера опинився у воротах Кевіна Трапа.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як пройшло харківське дербі в УПЛ. Також ми повідомляли про результати другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. А в середині травня у Харкові пройшов унікальний турнір з боксу.

Більше новин міста Красноград та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.