Харків'яни на велосипедах файно покаталися у Львові

08.11.2023 21:58 Спорт

Харківські велосипедисти здобули медалі загальноукраїнських змагань.

 

З 1 по 5 листопада у Львові відбулися Кубок України з велоспорту на треку серед чоловіків та жінок, а також чемпіонат України зі спринтерського омніуму серед юнаків та дівчат, повідомляє «Слобідський край».

За даними ХОВА, спортсмени Харківської області здобули сім золотих, вісім срібних та дві бронзові медалі.

Найбільшу кількість золотих нагород Кубка України Харківщині приніс Богдан Данильчук. Він посів перші місця у спринті, кейрині та у гіті на 1000 м з місця, а також здобув «золото» у командному спринті разом з Валентином Варгаракиним і Владиславом Денисенком у складі об’єднаної команди з львів’янином Остапом Сулковським.

Також переможцями і призерами Кубка стали:

  • Валентин Кабашний – 1-ше місце командна гонка переслідування у складі об’єднаної команди разом зі спортсменами з Львівської, Тернопільської областей та Києва, 1-ше місце омніум та 2-ге місце індивідуальна гонка переслідування.
  • Аріна Коротєєва – 1-ше місце індивідуальна гонка переслідування, 2-ге місце в дисципліні медісон разом з львів’янкою Тетяною Клімченко.
  • Софія Ковтун – 2-ге місце спринт, 2-ге місце кедрин, 2-ге місце гіт на 1000 м з місця.
  • Єгор Коробов у складі об’єднаної команди разом зі спортсменами з Львівської та Вінницької областей – 2-ге місце командний спринт, 3-тє місце спринт.
  • Владислав Денисенко – 2-ге місце кейрин.
  • Валентин Варгаракин – 3-тє місце кейрин.

У чемпіонаті України зі спринтерського омніуму єдину медаль Харківщині принесла Марина Романенко, яка посіла друге місце в змаганнях серед дівчат.

Нагадаємо, днями юні харківські спортсмени здобули медалі усіх ґатунків на чемпіонаті світу зі стокліткових шашок. А ще харківські спортсмени успішно виступили на Всесвітніх іграх єдиноборств у Саудівській Аравії. 

Більше новин рубрики спорт читайте на нашому сайті.

Автор:
Дмитро Саломанка