Харківські паралімпійці-фехтувальники здобули «срібло» та «бронзу» на змаганнях у Варшаві

12.07.2023 13:22 Спорт
Фото: ХОВА Фото: ХОВА

У Варшаві з 5 по 10 липня відбувся етап Кубка світу з фехтування на візках, на якому харківські паралімпійці завоювали одну срібну та дві бронзові медалі.

Як пише «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу ХОВА, харків’янки Євгенія Бреус та Наталія Мандрик у складі жіночої команди України з фехтування на шпазі здобули бронзову медаль змагань.

На рахунку Євгенії Бреус також була срібна нагорода в особистих змаганнях у фехтуванні на шаблі в категорії А та ще одна бронзова медаль у складі змішаної команди з фехтування на шаблі.

Загалом збірна України з фехтування на візках здобула на цьому етапі Кубка світу 3 золоті, 2 срібні, 5 бронзових нагород та посіла друге загальнокомандне місце.

Нагадаємо, 11 липня, харківська тенісистка Еліна Світоліна обіграла першу ракетку планети і вийшла у півфінал Вімблдону. За путівку до фіналу українка посперечається з чешкою Маркетою Вондроушовою. Цей поєдинок відбудеться 13 липня.

Нагадаємо також, що на початку липня відбулися матчі дев’ятого туру чемпіонату Харківського району з футболу. В одному з них зустрічалися представники Пісочинської громади – коротичанський «Промінь» і ФК «Березівка».

Раніше ми розповідали, як на молодіжному чемпіонаті Європи збірна України за участю гравців з Харківщини зіграла проти ХорватіїРумунії, Іспанії та Франції.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.