Сахновщинський «Колос» виграв Суперкубок Дніпропетровської області

17.10.2023 17:20 Спорт
Фото з групи Сахновщина спортивна. у Facebook Фото з групи Сахновщина спортивна. у Facebook

15 жовтня у Дніпрі пройшов Суперкубок Дніпропетровщини з футболу, за який сперечалися команди з Харківської області – лозівський «Авангард» та сахновщинський «Колос».

Як передає медіа «Слобідський край», у неділю, 15 жовтня, відбувся матч за Суперкубок Дніпропетровської області з футболу. За трофей боролися переможець чемпіонату Дніпропетровщини сахновщинський «Колос» і володар Кубка лозівський «Авангард». До слова, ці команди з Харківщини тиждень тому, 7 жовтня, зустрічалися у фіналі Кубка, де перемогли лозівчани 4:0.

Гра за Суперкубок вийшла бойовою. Перший тайм завершився без голів. Десь за чверть години до кінця поєдинку «Колос» відкрив рахунок у матчі. Хороший прямий удар зі штрафного метрів з 30 вийшов у Сергія Алексанова – воротар суперника нічого не зміг подіяти з цим «пострілом». Однак за кілька хвилин «Авангард» відновив паритет у матчі. Основний час поєдинку закінчився внічию 1:1. Переможець визначався у серії післяматчевих пенальті, де сильнішими виявилися гравці «Колоса» – 5:4. Єдиний удар у цій серії відбив голкіпер тріумфаторів Олександр Какадій, якого в кінці зустрічі випустили на пенальті.

– Видалася важка гра двох рівних команд. Ми більше контролювали м’яч, однак моментів мало створювали, вони з’являлися тільки при стандартних положеннях. Це була для нас принципова гра, серйозно налаштовувалися, аби одразу віддати борг за поразку у фіналі Кубка. Загалом задоволений командою, хотілося б більше створювати моментів, але поки з цим проблеми. Стосовно характеру і самовіддачі гравців, то до цього питань узагалі немає, – розповів медіа «Слобідський край» головний тренер «Колоса» Роман Какадій.

Нагадаємо, в селищі Андріївка провели мініфутбольний турнір та велопробіг. А сахновщинський «Колос» став переможцем чемпіонату Дніпропетровщини. 

Також ми розповідали, як живе спорт Богодухівської громади під час війни.

Більше новин селища Сахновщина та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор:
Савелій Мякушко
Теги: