Гороскоп на тиждень 29 липня – 4 серпня для всіх знаків зодіаку

26.07.2024 17:11 Суспільство
Фото: Слобідський край Фото: Слобідський край

Цей тиждень для багатьох знаків зодіаку видасться нелегким, а декого можуть спіткати навіть крадіжки та відчутні фінансові втрати. Але хто попереджений, той – озброєний!

ОВЕН 

Гармонiйний тиждень. Середина тижня вiдкриє перед Овнами широкi можливостi для активного вiдпочинку, спiлкування, творчостi i самовираження. Їх вiдрiзнятиме врiвноваженiсть, умiння дотримуватися норм i традицiй. Тиждень сприятливий i для роботи, i для вiдпочинку. Цілком можливо, що не буде нiяких перешкод, неприємностi обiйдуть Овнiв стороною, вийде все, що вони намiтять. 
Сприятливий день – 1; несприятливий – 3.

ТЕЛЕЦЬ 

Тиждень має подвiйну характеристику. У першiй половинi тижня Тельцям слiд проявляти пильнiсть – прибуток так само вiрогiдний, як i втрати. Крiм того, можливi неприємностi через плiтки i наговори таємних недоброзичливцiв. Імовiрно, що стороннiй вплив призведе до негативних результатiв у дiяльностi Тельцiв протягом усього минулого тижня. У другiй половинi тижня негативнi тенденцiї йдуть на спад. Посилюються аура i здатнiсть впливати на оточуючих.
Сприятливий день – 2; несприятливий – 4.

БЛИЗНЮКИ 

Напружений тиждень щодо особистих справ. Вiн символiзує захист життєвих iдеалiв i принципiв, трансформацiю статевої енергiї. Вiрогiдний великий скандал, можливий навiть розрив вiдносин з давнiм партнером. Тиждень сприятливий для прогулянок, контактiв, подорожей. Імовiрно, Близнюкам вдасться зав’язати кiлька нових дiлових знайомств, якi допоможуть їм у подальшому.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 31.

РАК 

Ракам доведеться контролювати не тiльки роботу пiдлеглих, але й власнi дiї. Вiрогiдна нестримана агресiя стосовно дiтей, тварин. Раки можуть ухвалити безпомилкове рiшення з найважливiших питань i залишаться задоволеними собою i своїми партнерами. Цілком можливо, що поява на шляху Ракiв невеликих труднощiв пiдштовхне їх до ризикованих i навiть необачних дiй. Друга половина тижня обiцяє вдале розв’язання всiх проблем. 
Сприятливi днi – 30, 3; несприятливий – 2.

ЛЕВ 

Iснує вiрогiднiсть значних фiнансових втрат у результатi крадiжки, пограбування або невдалої покупки. Уникайте конфлiкту з незнайомими людьми. Прийом гостей, зустрiчi з родичами або близькими друзями можуть призвести до конфлiктiв та розбiжностей. Авторитет i репутацiя Левiв можуть пiддатися несподiваним, навiть агресивним нападкам.
Сприятливий день – 2; несприятливий – 31.

ДIВА 

Тиждень припускає активiзацiю вищих сил. Цілком можливо, що перiод надовго запам’ятається вам вiдчуттям вселенської гармонiї. Проте прагнення братися за здiйснення глобальних проєктiв може обернутися проти вас. Цього тижня у багатьох Дiв проявиться нiби внутрiшнє бачення, осяяння. I навпаки, людина може поводитися як слiпець у побутових ситуацiях.
Сприятливi днi – 29, 2; несприятливий – 30.

ТЕРЕЗИ 

Напружений тиждень, пов’язаний з отриманням невiрної iнформацiї, образами, непорозумiннями. Велика вiрогiднiсть сiмейної сварки. Ваше становище у всiх сферах життя знаходиться в нестiйкому станi – удача так само вiрогiдна, як i невдача. Тривожний перiод, пов’язаний з виникненням i загостренням захворювань, передчуття нещастя, очiкування недобрих звiсток. Не можна перенавантажувати зiр. Ви можете незаслужено образити близьку людину одним необережним словом.
Сприятливий день – 30; несприятливий – 2.

СКОРПIОН 

Скорпiонiв чекають розчарування i обмани. Багато представникiв цього знаку зiткнуться зi зрадою та низькiстю. Це може послужити спусковим гачком нервовому зриву або депресивному стану. Друга половина тижня налаштовує до просування в намiченому напрямi. Талановитi Скорпiони можуть досягти значних висот у життi, але можуть i погубити свiй талант, використавши його на досягнення неблагої мети.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 3.

СТРIЛЕЦЬ 

Напружений і критичний тиждень. Вiрогiдний великий скандал або розрив стосунків з давньою приятелькою. Сварки i взаємнi образи можуть повнiстю унеможливити примирення. Ймовiрно негативний вплив або помилкова порада, що може призвести до фiнансових втрат або негативно позначитися на особистому життi. Будьте напоготовi буквально у всьому.
Сприятливi днi – 2, 3; несприятливий – 31.

КОЗЕРIГ 

Козероги не будуть здатнi до активної дiяльностi. Погоднi умови або суспiльно-полiтична ситуацiя примусять їх сидiти вдома. Вiрогiднi нез’ясовна печаль, нудьга, сонливiсть. Багатьом Козерогам буде важко впоратися з цими станами самотужки. Цілком можливо, що Козероги зустрiнуться з цiкавими людьми, абсолютно протилежними їм за своїм свiтоглядом i способом життя.
Сприятливий день – 4; несприятливий – 2.

ВОДОЛIЙ 

Суперечливий та несприятливий тиждень для спiлкування, який сприятиме розриву стосунків. Люди, з якими Водолiї познайомляться, можуть зiграти в їхньому життi негативну роль. Можливо, у Водолiїв з’являться новi iдеї, якi змiнять їхнiй iмiдж. У першiй половинi тижня вiрогiднi дисгармонiя у спiлкуваннi, нападки i причiпки з боку близьких, поява проблем на порожньому мiсцi. У другiй половинi тижня у Водолiїв з’явиться надiя на краще майбутнє.
Сприятливий день – 3; несприятливий – 2.

РИБИ 

Тиждень характеризується помилками. Несприятливий час для укладення шлюбу, переїзду, подорожей. Не все ладитиметься вдома i на роботi. Можливо, Риби будуть зайнятi професiйними проблемами навiть вечорами. Тиждень характеризується зловживанням владою, злiстю, гнiвом. Риби опиняться пiд впливом негативних емоцiй, про що потiм жалкуватимуть.
Сприятливi днi – 30, 2; несприятливий – 4.