Харківська обласна рада збирається на сесію: за що голосуватимуть депутати

25.06.2024 12:03 Влада
Фото: Харківська обласна рада Фото: Харківська обласна рада

Підписано розпорядження про скликання чергової сесії Харківської обласної ради. У порядку денному пленарного засідання, що має відбутися 27 червня, більше 70 питань.

Про це медіа «Слобідський край» повідомила голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Чергова ХХІV сесія Харківської обласної ради VIII скликання скликана в режимі відеоконференції. Пленарне засідання почнеться 27 червня о 10:00.

– Триває підготовка до чергової сесії Харківської обласної ради. Провела розширену апаратну нараду зі своїми заступниками, керівниками управлінь виконавчого апарату обласної ради, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

За її словами, на розгляд депутатів винесено понад сімдесят питань, що стосуються життєдіяльності області. Зокрема, стосовно оптимізації комунальних підприємств Харківської обласної ради; про хід виконання обласних програм та внесення змін до них. А також кадрові питання та питання порядку проведення обласних конкурсів.

На пленарному засіданні передбачається розглянути звіт про діяльність голови обласної ради.

– Від початку повномасштабного вторгнення росії працювали гідно, часом під ракетними обстрілами та при блекауті, але ми вистояли. Дякую своїй команді за це! – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона також повідомила, що дала доручення відновити проведення міжнародного медіа-фестивалю «Дитятко».

Нагадаємо, що на пленарному засіданні минулої позачергової сесії Харківської обласної ради депутати схвалили рішення про затвердження Положення про відзначення захисників і захисниць України.