Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин
Цей рецепт взагалі не потребує ніяких зусиль. Готується яблучний штрудель з лаваша за лічені хвилини, а подобається всім. Є тільки один недолік: скільки не приготуй – дуже швидко зникає з тарілки.
Знадобляться:
- лаваш тонкий (вірменський) – 180 г
- яблука – 4 шт.
- цукор – 3 ст. л.
- сік лимона – 2 ст. л.
- вершкове масло – 20 г
Очистьте яблука від шкірки та насіннєвих коробочок, натріть на крупній тертушці. Викладіть яблучну масу в сковороду, полийте лимонним соком і готуйте під кришкою 2 хвилини на середньому вогні.
Потім висипте в яблучну масу цукор, покладіть вершкове масло і перемішайте. Без кришки обсмажуйте яблука 3 хвилини на середньому вогні.
Розгорніть лаваш, викладіть на всю поверхню яблучну масу рівним шаром, залишаючи один край вільним.
Згорніть вільно з начинкою лаваш у рулет, трохи приплюсніть долонею. Якщо ваш штрудель більше сковорідки – розріжте його навпіл.
У сковороді з олією обсмажте штрудель з лаваша з обох боків до золотистої скоринки.
Все! Їсти яблучний штрудель з лаваша можна як гарячим, так і після остигання.
Раніше ми писали, як приготувати корисні солодощі з гарбуза: мармелад та запіканку
Ми писали, як приготувати варення з моркви на зиму .
Читайте також: Два рецепти лечо на зиму: літні смаки у вашій коморі
Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.
Читайте також:
Страви з гарбуза – найкориснішого героя осені