Харківські легкоатлети на чемпіонаті України вибороли повний комплект нагород

14.06.2023 12:58 Спорт
Фото: ХОВА Фото: ХОВА

Спортсмени Харківської області здобули 1 золоту, 1 срібну та 1 бронзову медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2008-2009 років народження. 

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу ХОВА, чемпіонат проходив у місті Кропивницький з 11 по 13 червня.

У бігу на 2000 метрів з перешкодами чемпіоном України з результатом 7 хвилин 1.38 секунди став Артур Шаповалов.

У свою чергу Єлізавета Лаєвська посіла друге місце в потрійному стрибку (11.48 метра) та здобула бронзову нагороду в стрибках у довжину (5.40 метра).

Наступним стартом для харківських легкоатлетів стане командний чемпіонат України серед юніорів, який 17 та 18 червня відбудеться в Івано-Франківську.

Нагадаємо, 11 червня футбольна команда «Колос» із Сахновщини Харківської області на виїзді зустрічалася з «АГРО-КМР» із села Троїцьке в рамках Кубка Дніпропетровщини. Наші земляки здобули перемогу, завдяки чому практично вирішили питання виходу в чвертьфінал.

Раніше ми розповідали, як пройшло харківське дербі в УПЛ. Також ми повідомляли про результати другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. А в середині травня у Харкові пройшов унікальний турнір з боксу.

Більше новин спорт читайте на нашому сайті.

Автор:
Галина Гришко