Харківський спортсмен здобув «золото» Кубка Європи з дзюдо

20.06.2023 11:27 Спорт

Харківський борець Назар Вісков здобув перемогу на етапі Кубка Європи з дзюдо, який відбувся 17 та 18 червня в словенському Подчетртеку.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

Участь у змаганнях взяли понад 260 спортсменів із 22 країн. Українські дзюдоїсти продемонстрували найвищий рівень підготовки та посіли перше загальнокомандне місце, здобувши 4 золоті, 3 срібні та 6 бронзових нагород.

Одну з цих золотих медалей виборов 18-річний харків’янин Назар Вісков. У ваговій категорії до 60 кг він виграв у своїй групі, здолавши суперників з Ізраїлю та Чехії, після чого у півфіналі та у фіналі одержав перемогу над дзюдоїстами з Угорщини.

Для Назара це перша золота нагорода на дорослому рівні.

Харківський борець Назар Вісков, дзюдо. Кубом Європи

Нагадаємо, 11 червня футбольна команда «Колос» із Сахновщини Харківської області на виїзді зустрічалася з «АГРО-КМР» із села Троїцьке в рамках Кубка Дніпропетровщини. Наші земляки здобули перемогу, завдяки чому практично вирішили питання виходу в чвертьфінал.

Раніше ми розповідали, як пройшло харківське дербі в УПЛ. Також ми повідомляли про результати другого туру чемпіонату Харківського району з футболу. А в середині травня у Харкові пройшов унікальний турнір з боксу.

Також ми писали, що чотири футболісти з Харківщини поїдуть на молодіжний чемпіонат Європи

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор:
Галина Гришко